Min egen blogg

2012-06-28 19:17:45 / 1 kommentarer ..


hej hej !
Idag har jag gjort en egen blogg så följ gärna den också , det skulle betyda så sjukt mycket :)
Ha en fortsatt underbar sommarkväll , Kram Elsa
 
http://henrikssonelsa.blogg.se/a

hästar och allergi.

2012-06-28 17:28:38 / 0 kommentarer ..


hola  amigos! 
 
skriver detta inlägget lite i stress, men ja, var ju och fotade hästar idag, men kände sen hur min allergi börjar komma (är typ gräsallergiker och min doktor tror att jag är påväg att bli pälsallergiker) så efter 2 ½ /3 timmar, så blev det nog, så ringde pappa och han fick hämta mig. sen tog jag ett allergipiller och gick och la mig i en timme, och mår mycket bättre nu. 
men vadå skriver detta i stress undrar kanske ni? jo, för jag måste duscha (som jag gör ikväll), äta och packa väskan som jag ska ha med till mön, eftersom jag åker imorgon, och kommer hem på söndag kväll, och sen har jag en massa annat som jag måste göra, så vi hörs! så skriver jag mer ikväll ! puss! /vilma

Sola

2012-06-28 10:30:19 / 1 kommentarer ..


God morgon på er !
Just nu sitter jag och pratar med en kompis på kik och ska nog dra ut och lägga mej i en solstol och steka lite , om det nu e fint och varmt ute. Så nu får jag gå och ta på mej en bikini så hörs vi snart ^^
Kram Elsa !
 

hästar!

2012-06-27 22:24:59 / 0 kommentarer ..


 
två bilder från när jag sist var i stallet :) 
 
yo! haha nej men hej! har precis satt alarmet på tidigt imorgon, och satt kameran på laddning, för imorgon blir det att fota hästar i 4/5 timmar. är riktigt taggad asså! :D 
Förresten så har min huvudvärk gått bort helt nu! riktigt bra, haha!
 
men nu hade jag faktiskt tänkt att gå ner och tvätta bort mitt smink och rengöra ansiktet och sen fläta mitt hår, för att sen sätta på någon bra film innan jag går och lägger mig.. så vi hörs, och så hoppas jag att ni har det bäst! puss! /vilma 

Nu ut och spela basket // Elsa

2012-06-27 19:32:46 / 0 kommentarer ..



bättre!

2012-06-27 19:31:57 / 0 kommentarer ..


hejsan, mår bättre nu i huvudet, lite ont i huvudet fortfarande, men det går nog över snart..
har iallafall precis målat mina tånaglar i mitt favorit nagellack från lovie, det är riktigt blått och glittrar otroligt mycket, men man kan ju inte ha det till allt, så jag valde att ha det på tånaglarna istället för fingernaglarna (HAHA), älskar verkligen det lacket!

men nu sitter jag och flätar ett armband , ska kanske göra en tutorial på ett sånt armband? kan vara svårt ibörjan med blir lätt som en plätt sen, ahaha :)

men ska äta nu, vi hörs ! /vilma

Mörkare !

2012-06-27 17:21:31 / 0 kommentarer ..


Nu ska jag göra min dip dye ännu mörkare om det nu går med den där jävla toningen !
Men vi får väll se , jag kan lägga upp en före och efter bild
kram Elsa

huvudvärk - IGEN

2012-06-27 11:23:57 / 0 kommentarer ..


hejsan bloggen! ska strax göra mig iordning och lite så, och ställa ifrån mig datorn, har fått huvudvärk igen, så skrev till elsa att vi fick ta det en annan dag, det liksom dunkar som jag inte vet vad.. ska nog faktiskt rita eller något, hm... vi får helt enkelt se.
 
men vi hörs senare, för nu ska jag ner och ta en huvudvärkstablett.. /vilma

Onsdags tråkigt

2012-06-27 10:21:00 / 0 kommentarer ..


hejsan , idag är det en helt vanlig och tråkig onsdag. Idag blir det väl att städa rummet och sen kanske ut och fota med Vilma. Sen hade jag tänkt att lägga upp en bild på min dip dye , fast det är bara mouse toning eller vad det heter så det är lixom ingen riktig färgning. Så färgen går typ ut efter några gånger man ha duschat håret. Men jag kan ju lägga upp en bild på vad det var jag använde till färgningen. Så håll utkik på bloggen efter dip dye inlägget ;)
 
Ps. Glöm inte att kommentera vad ni tycker på vilmas inlägg : http://vilmaochelsasfoto.blogg.se/2012/june/vad-vill-ni-ha-mer-av.html#comment
 
Puss och kram på er // Elsa
 

åååååååååååååh

2012-06-26 23:32:34 / 0 kommentarer ..


nu blir jag arg! skrev precis ett långt inlägg, men loggades ut! men ska ta det snabbt.
iallafall, ligger just nu i sängen och kollar på scrubs, har världens huvudvärk, så har precis tagit en huvudvärkstablett, och ska stänga datorn nu och sen ska jag sova. för om allt blir som planerat så blir det att va med elsa, och då ska vi förmodligen ifall det blir fint väder fota dom bilderna som vi snackade om typ i förrgår! 
 
men godnatt bästa bloggläsare! /vilmaa

vad vill ni ha mer av ?

2012-06-26 21:03:13 / 0 kommentarer ..


ja, jag tänkte att jag kunde fråga, vad vill ni ha mer av här i bloggen? kanske mer videos, fler bilder, fototips osv? 
Tänkte att detta kunde vara något bra att skriva om, eftersom iallafall jag inte ibland vet vad jag ska blogga om, haha! 
 
men iallafall, nu sitter jag på mitt rum och lyssnar på lite musik och bara kollar runt på en massa bloggar, har väldigt tråkigt, haha! tror faktiskt att jag ska spela lite gitarr nu, vi hörs! puss! /vilma

stan

2012-06-26 12:42:25 / 0 kommentarer ..


hej nu sticker vi ner i stan , så hörs vi snart ;) <3
Puss o kram Elsa och Vilma

Nu ut och springa // Elsa

2012-06-25 17:06:05 / 0 kommentarer ..



inställt

2012-06-25 12:48:31 / 0 kommentarer ..


det blev inget idag med Vilma för att hon mådde inte så bra och det är ju inte speciellt bra väder heller , så jag får väll ta och hitta på något annat , och jag tror jag vet vad. (göra klart min drömfångare)
men puss och kram på er <3
Elsa
 
här är en bild på en drömfångare , INTE min !

GOD MORGON

2012-06-25 09:47:40 / 2 kommentarer ..


hejsan bloggen !
idag är det måndag och jag ska va med Vilma , så vi hade tänkt att vi skulle fixa lite med desinen för vi är inte riktigt nöjda. Och då hade vi ju tänkt att ta lite bilder men jag tror inte det blir så bra att ta bilder i detta vädert. Just nu ligger jag i mamma och pappas säng för att inne på mitt rum så har jag ingen tv just nu för den är i vår husvagn. Men jag får väl snart ta och göra mig i ordning för sen kommer Vilma.
 
PS. Skulle det vara roligt om jag gjorde en video på hur man gör en fiskebensfläta , inbakad eller utbakad ?
kommentera vad ni vill att jag gör en video på !
 
Kram Elsa <3

ny design imorgon!

2012-06-24 21:35:31 / 0 kommentarer ..


hejsan!
imorgon, så ska jag och elsa va, och då ska vi ta lite bilder, och då ska jag sen fixa lite med designen sen :) om det blir som jag tror och tänker, så blir det riktigt bra! hoppas bara att det här ovädret är borta imorgon, så vi kan ta bilder ute, för just nu regnar det som jag vet inte vad, det är typ vatten överallt, det regnar som in i helvete, haha!

men just nu sitter jag och lyssnar på musik, och ska nog ta och spela lite gitarr också, haha ! men vi hörs ! puss! /vilma

HEJ NU ÄR JAG ÄNTLIGEN HEMMA !

2012-06-24 18:36:05 / 0 kommentarer ..


Jag kom hem i torsdags men det va ganska sent på kvällen så jag han inte uppdatera bloggen och sen på fredagen så åkte jag min familj iväg till mina kusiner och firade midsommar , så jag kom hem idag halv 4. Och det är därför jag inte har uppdaterat bloggen på så länge nu. Men nu har mitt sommarlov börjat på riktigt , fast det har inte börjat så bra eftersom det är så rengnigt och kallt ute , men då får jag ju mer tid till att blogga kanske. Men somsagt så ville jag bara berätta att jag e hemma nu , så jag ska försöka att hålla mej uppdaterad men jag har mycket att packa upp både från Basketlägret i Ängelholm och från midsommar hos mina kusiner. Och jag vill bara berätta att jag kan inte uppdatera från min mobil men jag ska försöka att fixa det eftersom det är mycket smidigare att göra det från mobilen. Men nu måste jag sticka iväg och packa upp allt , så ni får ha det så bra !
Puss och kram Elsa <3
 

hemma!

2012-06-24 18:05:02 / 0 kommentarer ..


hejsan! ska bara berätta att jag är hemma från husvagnen nu, och hade en jättemysig midsommar!

just nu sitter jag just nu och kollar på gossip girl, och ska snart äta :)

men jag bloggar mer ikväll! puss! /vilma

iväg i helgen

2012-06-21 13:18:39 / 0 kommentarer ..


 
hej igen! ska bara berätta att i eftermiddag så åker jag till husvagnen med min familj och firar midsommar där, och kommer hem på söndag! så nu är det elsa som får ta och uppdatera ett tag nu när hon kommer hem, jag tror det är runt kvällen hon åker hem, jag vet inte riktigt.. 
eftersom vi inte har någon dator där, och eftersom min mobil inte vill uppdatera bloggen genom mobilen, så kan jag tyvärr inte uppdatera i helgen, men däremot så kan jag uppdatera via twitter, så ifall ni vill läsa om vad jag gör osv, så följ mig på twitter, heter vilmarixx där :) 

.

2012-06-21 11:47:43 / 0 kommentarer ..


i brist på annat så får ni några gamla blandade bilder på elsa! 
 
 
förresten! elsa kommer hem idag! :) 
 
puss! /vilma

dagens outfit!

2012-06-20 11:46:40 / 0 kommentarer ..


hade jävligt svårt att ta bilden pågrund av ljuset i rummet, ahha så fick ta den framifrån och hålla i kameran osv..

rosa linne: har ingen aning, fick den igår, och glömde kolla märket..
shorts: ullared.
smycken: H&M, Lindex, gjort själv och fått av hobbe .

Hoppas ni gillar det :)

hur mår ni?

2012-06-20 10:01:53 / 0 kommentarer ..


hejsan alla fina bloggläsare! Hur mår ni idag då?
just nu sitter jag och lyssnar på lite musik, och ska strax göra mig i ordning och lite så, sen kommer dagens outfit :)
sen efter jag är färdig och så, så har jag ingen aning om vad jag ska göra faktiskt! Kanske blir att va med någon eller nåt?

off to bed.

2012-06-20 01:01:03 / 0 kommentarer ..


hejsan!
ligger just nu i min säng och har skrivit på min novell och kollat på tv, men nu ska jag gå och lägga mig, är så himla trött! Gick ju upp klockan åtta imorse när jag gick och la mig klockan tolv, så är väldigt trött, haha!

Men vi hörs antagligen imorgon! godnatt!
/vilma

justin <3

2012-06-18 12:56:51 / 0 kommentarer ..


kan inte sluta lyssna på Justin Bieber's nya album Believe, det är UNDERBART! så här kommer några av mina favoriter från albumet (i brist på annat att blogga om, hahah) :)



så, blev några stycken ifall man säger så :) 

puss! /vilma

just det!

2012-06-18 12:08:45 / 0 kommentarer ..


ifall ni undrar varför det inte har kommit några inlägg från elsa sedan i fredags, så är det för att hon är på basketläger, och jag har för mig att hon kommer hem på fredag, men vet inte riktigt..

men nu sitter jag iallafall och lyssnar på musik och snackar lite med louise på skype, eftersom vi kanske skulle va idag :)

puss! /vilma

JAG KLARADE DET!

2012-06-15 13:37:56 / 0 kommentarer ..


JA, JAG KLARADE DET! det var faktiskt inte så farligt som jag trodde, men bedövningen är något av det äckligaste och läskigaste jag varit med om! fyfan vad äckligt det är ! känner inte min läpp överhuvudtaget och får en automatisk ankläpp / putläpp :( och sen, så var det så länge sedan jag tappade en tand och fick en glugg, så det är ju jätteäckligt :s

tandläkaren

2012-06-15 11:02:37 / 0 kommentarer ..


hejsan!
sitter just nu och gör mig i ordning, och är sjuuuuuuuukt nervös! ska nämligen till tandläkaren halv ett och dra ut en tand så den andra som växer där uppe kan åka ner, så jag sen kan få min tandställning.. Och jag har en riktig rädsla för sprutor! herregud, hur kommer detta gå? Fast i och för sig, tack vare knät, så har jag nu dessa tre veckorna ungefär fått ganska många sprutor, och jag hoppas att det inte gör lika ont som när dom ryckte tillbaka knät, haha! men mamma sa att man bara kommer känna det lite sådär..
men nu ska jag gå ner och sminka mig lite, haha!

puss!
/vilma

jag är uppe!

2012-06-14 15:16:13 / 2 kommentarer ..


haha, har kommit upp på rummet, så är väldigt glad, haha! dock ganska jobbigt att ta sig upp för trappan pågrund av knät, haha! 

just nu sitter jag och lyssnar lite på musik och lite så, men ska nog ta och spela ännu mer gitarr, brukar sitta minst en och en halv timme per dag och bara spela gitarr, älskar det! längtar även tills pappa köper mig en ny gitarr, för när han har hört mig spela och så , så får jag välja vilken gitarr jag vill och han köper den ! men problemet är bara det att jag inte gillar att riktigt spela inför folk.. haha .. 

men vi hörs och syns! puss! 

/vilma

Skönt med lov

2012-06-14 11:20:30 / 1 kommentarer ..


hejsan
Jag är ganska morgonpigg och fast det e lov så vaknade jag halv sju men jag har legat i sängen och inte pallat gå upp än. Och nu ligger jag i sängen och smsar med en kompis. Och här e en liten lista på sakor som jag ska göra idag.
* Ut och springa
* Packa till Ängelholm
* Slappa
* Kanske städa om jag orkar
* Sola


Japp så ser min dag ut , kram på er // Elsa

mys med katten.

2012-06-14 10:08:11 / 0 kommentarer ..


hejsan bloggen! är det bara vi som har fått en ny sorts översikts sida här på blogg.se? jag tycker iallafall den är assnygg och ascool!
Men nu sitter jag iallafall och kollar på tv, eftersom det som hände med knät har jag fått sova nere i vardagsrummet, men tror nog jag ska försöka ta mig upp på rummet, vill ju spela gitarr och lyssna på musik!

men ska försöka komma upp nu, haha, puss!

/vilma

SOMMARLOV !

2012-06-13 17:05:44 / 0 kommentarer ..


Hell Yeah !
Nu e det sommarlov och nu ska man bara ta det chill hela sommaren typ. Men efter skolavslutningen så stack mammsen och jag ner i stan och fikade och shoppade lite. Köpte en blus , bikini och ett par mjukis shorts. Men jag vet inte riktigt vad som kommer hända ikväll men vi får väll se. Ni får ha det så bra !
kram Elsa <3

förresten!

2012-06-13 16:41:15 / 1 kommentarer ..


kolla vad jag har gjort! :) JAG HAR GÅTT OCH BLIVIT RÖDHÅRIG! :D och jag skojar inte, haha! det är på riktigt!
/ vilma

knä helvete.

2012-06-13 16:34:06 / 0 kommentarer ..


hejsan bloggen! förlåt för allt svärande som antagligen kommer uppstå i detta inlägget.. men fyfan vad arg och ledsen jag blir! Senast i måndags så sa jag "åh vad glad jag är! jag slipper både bandage och kryckor och kan ha mina fina klackar på skolavslutningen!" - men nej då, då ska någon råka springa in i mig så det händer samma sak med knät igår.. så blev ambulans och grejer som förra gången. så nu har jag något konstigt svart knäskydd eller vad man nu kan säga, coh kryckor.. och hade ju skolavslutning idag.. men alla sa att jag var fin ändå :)
känndes lite annorlunda att sluta sjuan, men jag kan inte förklara hur , haha! men om ungefär två och en halv månad så börjar jag åttan, känns fan helt sjukt!
/vilma

Nu = träning

2012-06-12 18:17:30 / 0 kommentarer ..



Hårdträning

2012-06-12 15:58:09 / 0 kommentarer ..


Japp nu kommer jag att ligga i hårdträning ända fram till på lördag fast det är ju egentligen då den HÅRDA TRÄNINGEN börjar. För på lördag åker jag på basketläger i en hwl vecka och då måste man vara rejält tränad för det är 3 pass om dagen i en hel vecka. Men fram till på lördag så ska jag ut och springa varje dag och skjuta på korgen typ en timme om dagen om inte mer förståss. Men nu har jag presic kommit ut ur duschen efter en riktigt jobbig springrunda. Och sen ikväll ska jag träna på skott i typ en och en halv timme. Men ni får ha det så bra // Elsa


Ut och springa

2012-06-12 14:32:42 / 0 kommentarer ..


Japp nu har man presic kommit hem från Jill vår lärare , och vi har haft riktigt roligt fast vissa fuskade på femkampen. Vi hade riktig tur med väderet , as varmt så jag gick i shorts och linne och var fortfarande varm. Men nu blir det att byta om till spring kläder och ta en liten runda. Kram Elsa <3


Skolan

2012-06-12 09:06:13 / 0 kommentarer ..


Just nu sitter vi och väntar på tyska och franska eleverna , sen ska vi ut till vår lärare och ha fem kamp och lite sånnt. Så vi hörs snart ! Kram Elsa


varför krååånglaaa?

2012-06-11 20:06:43 / 0 kommentarer ..


hejsan ! hade typ världens slappaste dag iskolan idag, vi behövde knappt jobba alls, haha! men sitter iallafall och väntar på att det ska bli mat, eftersom min pappa har varit och hjälpt en kompis att flytta och mamma har jobbat, så har dom inte kommit hem förrens nu..
men kan iallafall inte lägga upp bilder, eftersom blogg.se inte vill :( varför krångla? men lägger in lite musik istället, haha !
har en ganska blandad musikstil, som ni kanske märker? haha! men nu ska jag gå ner och äta!

gossip girl.

2012-06-10 18:07:20 / 2 kommentarer ..


hej allihopa! ska bara slänga in ett litet inlägg, har ju varit med elsa idag och fotat, har dock inte lagt in bilderna innu, men elsa har ju , visst blev dom fina? :) men sitter iallafall och kollar på gossip girl, en av de bästra serierna i hela världen, haha!
men imorgon blir det ju skola, sista "riktiga" skoldagen imorgon, sen på tisdag blir det på förmiddagen att städa skåpen och sånt, och på eftermiddagen blir det typ "lekar" och tävlingar med de andra sjuorna. och sen på onsdag är det skolavslutning! kan knappt fatta att jag redan slutar sjuan! känns precis som jag slutade sexan och behövde skiljas åt från mina gmla klasskamrater!
men nu ska jag forsätta kolla, och sen  blir det nog mat, haah :)

gårdagens outfit

2012-06-10 14:17:46 / 0 kommentarer ..


här är en bild på gårdagens outfit.
Kram Elsa



Jacka - vet inte
linne - gina tricot
halsband - MQ
chinos - HM
converse - Stadium

Foton

2012-06-10 14:14:14 / 0 kommentarer ..


Hejsan !
Nu har jag och Vilma varit ute och fotat lite , och här är resultaten !





kram Elsa och Vilma

Förlåt

2012-06-10 10:26:38 / 0 kommentarer ..


God morgon och förlåt att jag inte la upp någon bild på min outfit igår men min mobil klöddade så jag kunde inte lägga upp det. Och nu ska jag upp och äta frukost för sen ska Vilma och jag foto , vet inte om det blir inne eller ute , för att mitt hår kommer se helt crazy ut. Och min kusin Julia och hennes mamma sover ute i vår husvagn som står här hemma hos oss. Men ni får ha det så bra så hörs vi snart !
Kram Elsa


just nu :

2012-06-09 20:19:31 / 0 kommentarer ..


Vet inte om ni vet det, men är hos Elsa just nu, och elsas kusin Julia är också här eftersom elsas mamma fyller år :) men vi har precis varit och Fotat lite på stranden , så nu kollar vi igenom bilderna :) kommeer kanske upp någon sen ! /vilma .

God morgon !

2012-06-09 08:34:10 / 0 kommentarer ..


Idag fyller min älskade mamma år så vi har sjungit för henne och hon fick öppna paketer. Och jag vill bara säga ett stort GRATTIS till min mamma ! Och ikväll ska vi ha fest för henne och det kommer att bli jätte roligt. Och nu på eftermiddagen ska jag va med Vilma och då kanske det kommer några foto , vem vet ? Och det kommer komma en outfit ikväll. Men ni får ha det så bra så hörs vi snart igen // Kram Elsa


tråkigt

2012-06-08 19:12:58 / 0 kommentarer ..


Sitter just nu på första studenten , ska åka hem om och hämta några andra saker om ungefär en halvtimme , sen bär det av ll nästa student .. har riktigt tråkigt .. men det är för här är liksom ingen riktigt i min ålder, men när vi kommer till nästa, så ska vi faktiskt till en från min gamla klass, eftersom hans bror är den som tar studenten, haha :) Men vi hörs kanske sen .. <3

Student outfit

2012-06-08 17:22:01 / 0 kommentarer ..


Hej här kommer en lite snabb bild på outfiten till ikväll. Och det kommer nog att komma några små inlägg ikväll också så håll utkik.
Kram Elsa

Klänning-JC
Nylon tights-Kapphal
Converse-Stadium








student + video

2012-06-08 17:13:18 / 0 kommentarer ..


hejsan bloggen! ska alldeles strax iväg på student, två faktiskt, så kommer inte kunna blogga ikväll, jo kanske kommer en mobilblogg eller två, men det får vi se... men här är videon som elsa gjorde ifall ni inte sett den innu!
så, varsågoda ! :)

Youtube

2012-06-08 12:23:45 / 0 kommentarer ..


Nu är klippet inne på youtube men jag vet inte hur jag ska få det till bloggen än men om ni vill titta så gå in på youtube och sök på : E1sahenriksson
Gå in och titta och kommentera vad du tyckte och gilla klippet :)
Kram Elsa



Fredag

2012-06-08 09:29:29 / 0 kommentarer ..


Idag e det fredag och klockan är halv tio , och nu undrar ni säkert varför jag inte är i skolan och det är för att ni vet ju att jag har problem med min mage men försöker att gå till skolan , men det är svårt att konsentrera sej då. Så jag fick gå hem efter spanskan idag fast idag va det inte magen utan en annan sak. Men jag har fixat klart videon på naglarna men problemet är att jag inte vet hur jag ska ladda upp videon på bloggen så jag får vänta tills jag och vilma kan träffas så att hon kan visa mej hur man gör. Men ska försöka att lägga upp den så snabbt som möjligt , och ifall ni skulle tycka att det är roligt att jag gör sånnahär videos så kan jag gärna fortsätta med det :)
Kram Elsa <3

Här är en bild från igår på mej och Tilda


Torsdag

2012-06-07 20:21:54 / 0 kommentarer ..


hejsan , idag e det torsdag och idag har min klass cyklat dresin. Det va inte jätte kul eftersom att det lät as mycket när man cyklade så man kunde knappt höra vad den andra sa , och det va jätte jobbigt att cykla. Men nu är det över iallafall. Sen ikväll så ska man väll bara slappa och se på tv , men jag har faktiskt fixat mina naglar och hade tänkt göra en video på det. Men vi får se hur den blir , men hade tänkt att fixa den idag men den kommer inte upp idag men kanske imorgon eller övermorgon. Imorgon ska jag på studentfest och där kommer att komma en outfit om jag har tid. Men nu ska jag fixa med videon så ni får ha det så bra :)
Kram Elsa


Här är en bild på hur en dresin cykel ser ut


perfektion

2012-06-02 16:04:43 / 0 kommentarer ..


ed sheeran för mig är ungefär som en idol för mig, jag älskar honom lika mycket som jag älskar one direction (vilket är otroligt mycket!) kanske till och med lite mer? Hoppas verkligen kommer få träffa honom någon gång i mitt liv, eller iallafall se honom live på en konsert! <3
/vilma

Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratidesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se