lite blandade bilder

2012-05-29 19:16:43 / 2 kommentarer ..


i brist på annat, så får ni lite blandade bilder på fina elsa !
//vilma

ont

2012-05-28 19:16:01 / 0 kommentarer ..


hej bloggen !
sitter just nu och ritar lite, men eftersom jag glömde mina promarkers i husvagnen så ska jag nog spela lite gitarr tror jag..
har förresten fortfarande jävligt ont i knät, känner i mellan åt att det typ trycker i det, men jag hoppas verkligen jag blir bättre och sånt innan skolavslutningen så jag slipper gå med lindat knä och kryckor då...
men nu ska jag som sagt spela gitarr så hörs vi!
/vilma

ingen uppdatering i helgen.

2012-05-25 16:10:22 / 2 kommentarer ..


hej bloggen! tänkte bara säga att jag inte kommer att ha tillgång till att uppdatera bloggen i helgen, eftersom jag kommer åka till husvagnen... vet dock inte hur bra det kommer gå tack vare mina kryckor, haha ! men strunt samma!
som elsa skrev typ igår, så har det ju inte kommit några nya bilder på sistonde, men det är ju för att elsa varit sjuk och jag har ju mitt knä, haha :) men när båda vi blir bättre så då jävlar! :)

länkbyte: wiilmiisss.blogg.se

2012-05-23 20:55:21 / 5 kommentarer ..


checka gärna in denna tjejens blogg! en riktigt bra blogg faktiskt! :)

http://wiilmiisss.blogg.se/
http://wiilmiisss.blogg.se/
vill du göra ett länkbyte? lämna en kommentar i detta inlägget ! :)

Summer nails

2012-05-23 14:36:52 / 7 kommentarer ..


tänkte att det kunde vara lite kul att fixa ett par sommar naglar nu när det är så fint väder.
Och jag tänkte att visa hur man gör steg för steg.

Först målar man med den färgen man vill ha i bakrunden. 
Märket: Claudia
Färgen: Hollywood cerise 
Nummer: 170



Sen gör man några gula prickar på sina naglar som ska föreställa det som är imitten av blomman.
Märket : Claudia
Färgen: Cobalt yellow
Nummer: 171



Sen gör man små smala sträck från den gula pricken och ut. Och så gör man på hela handen.
Märket: Kiss
Färgen: Vit
det är en smal pensel som man kan köpa i ett tre-pack.




Här är en närbild




och här är slutresultatet med topplack på


skriv gära vad ni tycker det skulle uppsckattas :)
kram Elsa

Ge oss Idéer

2012-05-23 09:57:16 / 2 kommentarer ..


Hej bloggen !
Just nu sitter jag i sägen och tittar på tv och bloggar , och mår sjukt dåligt. Det har inte kommit så många foton på länge nu eftersom att jag är sjuk och Vilma går på kryckor. Men när vi båda blir friska så hoppas jag att det snart kommer upp några nya bilder på bloggen. Men än så länge så får ni nöja er med några gamla bilder. Men ni får ha det så bra och så höres vi lite senare och om det är något ni skulle vilja att vi ska blogga om så skriv en kommentar ,  tillexempel : att vi ska lägga upp något inlägg om hår , naglar hur man gör olika flätor eller vad som helst. 
Kram Elsa 


 

sjukhus idag igen.

2012-05-22 14:45:28 / 0 kommentarer ..


hej igen bloggen! har stannat hemma från skolan idag, kände mig inte speciellt bra igår kväll efter all bedövning och morfin jag fick, så stannade helt enkelt hemma idag. och kan knappt fatta det, jag sov i tio och en halv timme!
men iallafall, var på sjukhuset idag igen, för att göra en magnetröntgen, var sjukt läskigt! men det var för att igår när dom tömde knät på vätska så var det typ fettkulor i, och då trodde dom att det hade hänt något annat, men det hade det inte som tur var! :)
men nu sitter jag iallafall på altanen i det fina vädret och bloggar lite.. imorgon blir det skola, dock med kryckor, men har världens bästa vänner som antagligen kan hjälpa mig ifall jag behöver hjälp! <3

Sjuk

2012-05-22 08:56:17 / 2 kommentarer ..


Hej bloggen !
Igår så var jag ju hemma och jag hade ont i magen och sen började jag få SKIT ont i huvudet. Så mamma fick köpa alvedon till huvudet och sen fick jag typ någon konstig medesin som jag ska ta morgon eftermiddag kväll. Och den smakar sjukt äckligt men det är bara att dricka den och hoppas på att det kommer bli bättre. Och gud vad synd om Vilma asså , vilken otur. Men vi får alla hoppas att det blir bättre med henne.
Puss och Kram på er alla // Elsa


ingen strand för mig, blev sjukhus istället.

2012-05-21 19:48:03 / 1 kommentarer ..


hej bloggen. har just nu ganska svårt att skriva detta inlägget, känner mig riktigt trött och lite yr. har varit på sjukhuset från klockan halv tre ungefär... typ hoppade lite lätt i klassrummet för jag skulle till min plats precis innan mattelektionen, men när jag hoppade kände jag hur knät börjar rycka till och hamna riktigt konstigt så trillar ner på marken eftersom jag inte kunde stödja mig på benet. alla trodde ju att jag bara hade trillat men inte slagit mig, men sen började jag ju gråta som in i helvete eftersom hela knäskålen hoppade ur led och liksom typ "fastnade" och ville inte åka tillbaka, så alla fick ju gå ut förutom fanny och louise, och olof (min mattelärare) ringde ju anki och gretel (skolvärdarna) och sjuksyster och min pappa så dom fick komma, sen försökte ju louise och fanny lugna mig samtidigt som sjuksköterskan försökte rätta tillbaka på knät. Men hon kunde inte göra något eftersom det gjorde väldigt väldigt ont. Jag grät fortfarande som en jag vet inte vad, gjorde så fruktansvärt ont! men eftersom sjuksköterskan inte kunde rätta till det så ringde dom efter en ambulans och då kom ambulanskillarna och satte en kanyl i handen på mig och sen fick jag typ morfin i det och dom försökte räta på det och lite så, men dom klarade inte heller det så det blev först upp i en rullstol så jag kunde komma ner på nedanvåningen genom den lilla hissen och sen upp på en stor bår som stod mitt i korridoren så alla stod ju och glodde som satan, sen blev det in i ambulansen och jag fick typ syre genom en slang in i näsan, riktigt obehagligt var det .. sen när vi kom fram blev jag uppburen på en säng och dom körde mig till ett rum där dom kollade knät och jag fick mer morfin eller vad det nu var och dom rätade tillslut upp knät och så , sen fick jag röntgas och sen väntade vi en timme på resultaten och sen tömde dom knät på vätska typ vilket gjorde för jävla ont men jag klarade mig ändå. sen fick jag reda på att där var typ lite fettkulor eller något i vätskan så ska på magnetröntgen antingen imorgon eller i övermorgon .. blev stort bandage och kryckor för min del nu. kan knappt böja på det och måste ha det upprätt när jag sitter ner. har fortfarande ont som in i och är väldigt väldigt trött pågrund av bedövningen.. så kommer inte komma til skolan imorgon, mår fortfarande väldigt dåligt och knät ska vi inte ta och snacka om hur ont det gör asså! så blir mysdag med mamma imorgon eftersom hon opererade i tandköttet innan idag, så hon stannar hemma imorgon för att vila upp sig.. men nu ska jag mysa framför en film, vi hörs imorgon!
förlåt förresten för det väldigt långa inlägget, hoppas ni ändå orkade läsa allt..

@ tha grupprum

2012-05-21 11:39:08 / 2 kommentarer ..


hello bloggen! sitter här och snackar och lite så med louise, rebecka och hana i grupprummet vid bibblan, vi har rast, men sitter vid våra macbooks :) så vi lyssnar lite på musik och kollar runt på thatsotrue.com , UNDERBAR sida ! :)
men efter skolan blir det stranden med Louise, amanda och fredrik :)

Förlåt !

2012-05-21 10:56:19 / 0 kommentarer ..


Förlåt att jag inte uppdaterade igår men jag va inte hemma på hela dan och idag ligger man hemma och är sjuk. Hatar att jag har problem med min mage för jag har det typ HELA tiden men jag försöker att inte tänka på det. Det gör så sjukt ont men vi får verkligen hoppas att jag får reda på vad det är så att vi kan göra något åt det. Men hoppas att ni mår bättre än mej iallafall. Ha det så bra !
Kram // Elsa

En bild som jag tog när vi var i Skottland


älskade mugg <3

2012-05-20 21:32:24 / 0 kommentarer ..


jag typ kärlekar min mugg som jag köpte i danmark, den är så mysig och god att dricka ur !
men kom precis på att tänka på en sak, ni undrar kanske varför elsa inte uppdaterat på hela dagen? hon har nästan tränat hela dagen! först springtur med mig, sen tror jag hon skulle göra något under eftermiddagen, och sen nu på kvällen har hon och hennes basketlag tränat med damlaget i en och en halv timme, så det är därför hon inte har uppdaterat idag! men vi hoppas hon tar igen det imorgon!
men nu ska jag fortsätta kolla på tv och sen ska jag läsa lite i min bok, så det blir inte något mer uppdatering för mig idag, så vi hörs och syns imorgon! :)
/vilma

inte världens snyggaste men ändå!

2012-05-20 19:58:09 / 0 kommentarer ..


jag är absolut inte den bästa på att måla naglar, eftersom det oftast blir failat och jag blir missnöjd, men blev faktiskt ganska nöjd idag, haha! såhär blev det:
började med att ta vitt över hela nageln, och sen gjorde jag tre ränder typ med blå på kanten, röd i mitten och gul längst nere, men jag lät det liksom vara en bit vitt mellan, och sen gjorde jag så tunna svarta linjer mellan färgerna som möjligt. okej, inte världens bästa förklaring, haha :) men det var bara ett litet tips om ni vill göra sånna naglar, fast era blir antagligen bättre än mina, haha !
men nu ska jag mysa lite med familjen och kolla på lite tv !
vi hörs !
/vilma.

awesome kväll

2012-05-20 00:07:37 / 3 kommentarer ..


hejsan bloggen, blir sista inlägget för idag, ligger just nu i sängen och kollar på en film som heter typ Little man eller något.. Hade en underbar kväll hos elsa och hennes familj, åt jättegod mat och hade jättekul hela kvällen !
elsa fick iallafall med mig på en springtur imorgon förmiddag, vet dock inte om det kommer gå särskilt vidare ,hahah , jag och att springa går inte direkt ihopa.. okej, träning överhuvudtaget och jag går inte speciellt bra ihop, hahah!
men godnatt, vi ses imorgon!
//vilma

Flätor

2012-05-19 20:03:53 / 3 kommentarer ..


Ville bara lägga upp en bild på mina flätor jag gjorde på Vilma innan gästerna kom.





// Elsa

FRÅGESTUND !

2012-05-19 19:38:42 / 1 kommentarer ..


Ja , nu har vi bestämmt att vi ska ha en liten frågestund och bara ös in med frågor.
Vi kommer att svara på alla frågor förutom dom som är oseriösa och orimliga.
Skriv gärna om frågorna är till Elsa eller Vilma eller båda två !
och ni får jätte gärna skriva fler än en eller två , blir bara roligare då.

ps. Om det är något specielt ni vill att vi ska skriva om så skicka bara en kommentar om vad ni vill att vi ska skriva om eller om vi ska ge lite tips på saker och ting ?

SÅ SKRIV NU JÄTTE MYCKET FRÅGOR TILL OSS !

// Elsa och Vilma

10 - 13 år

2012-05-19 17:23:41 / 6 kommentarer ..


Hejsan
Hade bara tänkt visa detta för skoj skull xd
hur jag har förändrats genom åren och så , var berädd på att jag var ganska ful. 
och alla bilder förutom den sista är från skolfotagraferingar.

10 år


11 år


12 år



13 år , Så här ser jag ut nu



Kram // Elsa


Fynden

2012-05-19 14:05:19 / 1 kommentarer ..


hej , nu har vi varit i stan och kikat runt lite. Det blev inte så mycket men det va ju det ända vi skulle köpa så det blev väldigt bra tyckte vi. Här ska ni få ett par bilder på fynden.

Elsas fynd !



Väskan är köpt på HM och kostade 99kr





Vilmas fynd !




Skorna är köpta på HM och kostade 199kr ( 10 cm )

Outfit !

2012-05-19 11:16:51 / 1 kommentarer ..


hej igen
nu har Vilma kommit och vi ska snart ner i stan men här får ni en bild på outfiten iallafall.

Tröja - HM
tights - lindex
// Elsa Henriksson

God morgon på er

2012-05-19 09:47:44 / 0 kommentarer ..


Japp nu e klockan kvart i tio och jag ska göra mej i ordning för halv elva ska jag och vilma ner i stan , och som ni kanske läste på hennes inlägg så 'råkade' jag väcka henne. Men sånnt e livet. idag ska man ha på sej sin nya tröja som man köpte igår och jag kan lägga upp en bild på min outfit lite senare idag. Men som jag sa , nu får jag göra mej i ordning men jag ville bara säga god morgon på er.
Ha det bra så höres vi lite senare !
puss o kram // Elsa <3

Fruktsallad till frukost

2012-05-19 09:45:50 / 1 kommentarer ..


Hej igen , har nu tagit vettet till mig att gå upp ur sängen, så sitter just nu nere vid tvn och äter fruktsallad till frukost , haha :) fast har bara äpple och banan i , HAHAH :)

/vilma


Godmorgon

2012-05-19 09:08:13 / 0 kommentarer ..


Godmorgon *gäsp*
brukar nästan aldrig vakna såhär dags på helger , men vaknade av att elsa började skicka meddelanden på kik till mig , haha ! Men ligger just nu och myser i sängen och så, kanske borde gå och käka lite frukost ? Äsch, väntar tills mamma börjar göra bullar, haha !

sen i eftermiddag blir det ju shopping med elsa, kommer bli jättekul ! :)

/Vilma


fett lycklig tjej! :D

2012-05-18 21:40:48 / 5 kommentarer ..


en bild på snygga elsa.
JAG ÄR JÄTTELYCKLIG JUST NU! HAR PRECIS BESTÄLLT EN RINGBLIXT! fy i helvete vad glad jag är! :)
den kommer förhoppningsvis komma om 7-12 dagar om jag har tur ! :)
nu sitter jag iallafall och kollar på new girl med familjen och har fredagsmys.
sen imorgon blir det shopping på stan med elsa som hon skrev innan! kommer bli askul! :)
//vilma

Let's dance !

2012-05-18 20:14:54 / 5 kommentarer ..


Haj bloggen !
Idag har Tilda och jag varit i malmö och shoppat loss , sen när vi kom hem på kvällen stack vi ut och rullade. har haft en grymt bra dag och det hoppas jag att ni också har haft , och dagen imorgon kommer också att bli bäst. För då ska jag och Vilma sticka ner och i stan och kika runt och fika lite , alltid mysigt ju !

men nu är jag ju lite nyfiken , om ni nu tittar på let's dance och vem är i såfall er/era favoriter ?
skriv gärna en liten kommentar om vem eran favorit är.
Ha det bäst // Elsa <3


Frukost

2012-05-18 08:35:25 / 2 kommentarer ..


God Morgon !

Nu blir det äta lite frukost och titta på tv





Mvh Elsa.

bilder.

2012-05-17 22:56:31 / 1 kommentarer ..


okej, blogg.se vill inte sammarbeta fullt ut med mig ikväll, så ni får tre bilder.
lyssnar iallafall just nu på musik och springer runt i rummet och letar efter tjugo kronor. ni undrar säkert varför just tjugo kronor? det är för att ifall jag hittar tjugo kronor tills imorgon bitti / förmiddag , så kan jag köpa en ring blixt, som jag har velat ha i jag vet inte hur länge ! ska nämnligen till danmark imorgon så..
men nu ska jag fortsätta leta, och vi ses imorgon kväll ! :)
//vilma

nämen , tjena Svampbob !

2012-05-17 21:34:19 / 2 kommentarer ..



Blev sugen på att fixa min nagel när Vilma sa att hon skulle måla sina naglar.
Så det blev en liten svampbob på min lilla nagel. Blev ganska nöjd 
Men ni får ha en sjukt bra kväll så får vi höras imorgon ! 
Puss haj // Elsa 


Bilden får tala för sej själv.

2012-05-17 20:53:25 / 0 kommentarer ..



// Elsa henriksson.

Resultatet

2012-05-17 16:47:55 / 12 kommentarer ..


Japp , här har ni mina favortier från fotograferingen och lite senare idag kommer Vilma också att lägga upp lite bilder tror jag. Det blev 570 bilder totalt och det tog ungefär 2,5 timme. Men här ska ni få några bilder som jag blev hyfsat nöjda med.







Puss och kram Elsa ! <3

just nu :

2012-05-17 15:03:40 / 0 kommentarer ..


vi håller just nu på att fota , kan tyvärr inte lägga in bilder från mobilen , men ni får se resultatet sen ! /vilma och Elsa

foto.

2012-05-17 13:12:35 / 0 kommentarer ..



en gammal bild från i höstas.

hallå där bloggen! just nu sitter vi hemma hos elsa och kommer på lite idéer tills vi ska ut och fota, och vi har några väldigt bra idéer just nu! problemet är bara att vi måste ner till ica och handla först, haha! vi saknar lite saker.. Men när vi var små, så gjorde vi en massa pärlplattor som vi sålde, och så pantade vi flaskor och sånt, så vi har faktiskt 100 kronor från det, haha! så det ska vi handla lite saker för till plåtningen..

men nu ska vi fortsätta brainstorma, så vi hörs !

//vilma & elsa.


This Is Me

2012-05-17 12:01:21 / 0 kommentarer ..



Hej allihopa !
  Det är jag som är Elsa och det är också jag i största del som kommer att va på fotona som vi kommer att lägga upp här. Jag är den yngsta av oss två och jag fyller 13 år i sommar. Jag och Vilma är grannar och vi har kännt varandra i hela vårat liv , och vi älskar att gå ut och fota tillsammans så vi hoppas att det kommer komma upp många fina bilder på den hära bloggen. Och om det är något ni undrar så är det bara att skriva till oss i en kommentar.    
Puss och kram Elsa <3





Hej allihopa !   Det är jag som är Elsa och det är också jag i största del som kommer att va på fotona som vi kommer att lägga upp här. Jag är den yngsta av oss två och jag fyller 13 år i sommar. Jag och Vilma är grannar och vi har kännt varandra i hela vårat liv , och vi älskar att gå ut och fota tillsammans så vi hoppas att det kommer komma upp många fina bilder på den hära bloggen. Och om det är något ni undrar så är det bara att skriva till oss i en kommentar.     Puss och kram Elsa <3


ny blogg

2012-05-16 23:12:50 / 0 kommentarer ..


fina elsa.
tjenare nya bloggen! vi är två tjejer, en på tretton år som blir fjorton i december, och en som är tolv och blir tretton i juni! våra namn är vilma och elsa, och det är vi som hade tänkt blogga mycket här! Det är vilma som tar bilderna, och det är elsa som är på dem! Vi kommer försöka blogga så mycket som vi kan, men det kan ju hända att det inte blir någon uppdatering vissa dagar.
men iallafall, nu har vi ju lov, eftersom det är krisit himmelfärds dag imorgon, och då hade vi tänkt gå ut och fota, har några kick ass idéer, men tänker inte avslöja något .. än!
men nu ska jag kolla på film och mysa lite! vi hörs väl imorgon! :)
//vilma.

Välkommen till min nya blogg!

2012-05-16 20:31:34 / 0 kommentarer ..



Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratidesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se